Om oss

Vi har sedan 2001 specialiserat oss på att ta fram webbaserade produkter och tjänster som underlättar företags och organisationers produktion av varumärkes-, marknadsförings- och kommunikationsmaterial.

VÅRT ERBJUDANDE

MediaCreator MRM (Marketing Resource Management) är en onlinetjänst som effektiviserar arbetsflödet och säkerställer er varumärkesprofil vid framtagande av marknadsförings- och kommunikationsmaterial. Med MediaCreator MRM har ni en samlingsplats för ert marknadsförings- och kommunikationsmaterial.

Utöver MediaCreator MRM erbjuder vi: utbildning, utveckling av mallar, integration och import av data. Tillsammans kan vi effektivisera din produktionsprocess för marknadsförings- och kommunikationsmaterial.

VÅRA KUNDRELATIONER

Oavsett om ni är en stor eller liten organisation anpassar vi oss efter dina behov. På MediaCreator är vi stolta över våra många och långa kundrelationer. Vi sätter ett stort värde i att alltid ge våra kunder en personlig service och att finnas till hands under hela produktionsprocessen.

VÅRT TEAM

Vi är ett team av erfarna konsulter, produktspecialister, supportpersonal och projektledare som ser till att ni får ut det mesta av MediaCreator MRM så snart som möjligt.

VÅR INTEGRITETSPOLICY
Ladda ner vår policydokument.

MediaCreator AB är ett helägt dotterbolag till Göteborgstryckeriet AB, www.gbgt.se